Veelgestelde vragen

Met zoveel informatie op onze website kunnen we ons goed voorstellen dat je ergens een vraag over hebt. Hieronder vind je de antwoorden op veelgestelde vragen over onze website. Graag willen we je er op wijzen dat indien je een vraag over een specifiek product hebt, je het beste contact op kunt nemen met de aanbieder van het product zelf. Dit omdat wij specifieke productvragen niet kunnen en mogen beantwoorden. Je sluit een product namelijk nooit bij ons af maar altijd bij de aanbieder zelf. Mocht het antwoord op je vraag er hieronder niet tussen staan, schroom dan niet om ons te mailen op [email protected].
We streven er naar om je mail binnen een werkdag te beantwoorden.

Nee, je sluit je product nooit af bij Voordeligst.nl zelf, maar altijd op de website van de aanbieder van het product. Afhankelijk van het product kan dit dus zijn op de website van de verzekeringsmaatschappij, energieleverancier of telecomaanbieder. Overalvergelijken.nl is een verzamelsite met bijna alle aanbieders die jou de mogelijkheid biedt om een vergelijking te maken tussen deze aanbieders aan de hand van jouw gegevens en voorkeuren. Op die manier komen de beste deals naar voren die bij jouw situatie passen.
Zodra je meer informatie wilt over het product of direct wilt overstappen, word je via ons naar de website van de aanbieder doorgelinkt. Bij de aanbieder kun je meer informatie krijgen over jouw product en het product afsluiten. De communicatie zal altijd gaan tussen jou en de aanbieder zelf, wij zijn geen tussenpersoon. Je kunt ons dus zien als een verzamelsite waarop je makkelijk en snel een selectie kunt maken van aanbieders die bij jou passen.

De aanbieders die wij op onze website tonen worden weergegeven in een vergelijkingstool van Komparu. Dit bedrijf stelt de vergelijkingstool beschikbaar en zorgt ervoor dat de informatie juist is. Wij plaatsen de vergelijkingstool op onze website zodat jij producten kunt vergelijken. Zodra jij via ons een product afsluit bij een aanbieder ontvangen wij daar een eenmalige vergoeding voor. Deze vergoeding is vooraf vastgesteld en is niet beïnvloedbaar. De vergoeding die wij ontvangen kan per verzekeraar verschillen maar dit heeft nooit invloed op jouw vergelijkingsresultaten. Wij willen benadrukken dat wij een onafhankelijke vergelijkingssite zijn die de beste deals weergeeft die bij jouw wensen passen. De hoogte van de vergoeding heeft geen invloed op de producten die als beste keus voor jouw situatie worden weergegeven.

Zoals op de website staat vermeld zijn wij enkel een vergelijkingswebsite. Dat betekent dat wij alle aanbieders voor je op een rijtje zetten en aan de hand van jouw gegevens de beste deals weergeven. Wij mogen dus geen advies geven over de producten die op onze website staan. Mocht je vragen hebben over een abonnement dan kun je hiervoor bij de aanbieder zelf terecht. Je kunt via de vergelijkingstool doorklikken naar de website van de aanbieder. Daar kun je vervolgens de contactgegevens vinden.

Voor inhoudelijke vragen over de producten die op onze website weergegeven staan, verwijzen we je door naar de website van de aanbieder zelf. Dit komt omdat wij een onafhankelijke vergelijkingswebsite zijn die geen advies kunnen en mogen geven. Vragen over producten kun je dus stellen aan de aanbieder van het product. Via onze website kun je doorklikken naar de website van de aanbieder waar je op de contactpagina de contactgegevens kunt vinden.