Onze producten

Voordeligst.nl vergelijkt bijna alle beschikbare verzekeraars, leveranciers en providers in Nederland. Daarom kun je makkelijk en gratis vergelijken en de beste deal vinden voor jouw persoonlijke situatie. Wij vergelijken verzekeringen, alles in een pakket, sim only, mobiele abonnementen en vakanties op prijs en kwaliteit. Zoek naar de beste deal, sluit af en bespaar honderden euro's per jaar op je vaste lasten. Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het vergelijken en overstappen? Stuur ons dan een bericht en wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden. We staan zeven dagen per week voor je klaar.

Autoverzekering

Ben jij op zoek naar een goedkope autoverzekering dan kun je hier autoverzekering vergelijken en online een autoverzekering afsluiten. Wij vergelijken meerdere autoverzekeraars en vinden de beste autoverzekering voor jou. Om de voordeligste autoverzekering te vinden wordt er gekeken naar o.a., de schadevrije jaren, de dekking (WA, Beperkt casco of Volledige casco dekking) en de leeftijd van de auto. Online autoverzekering vergelijken loont de moeite omdat je gemiddeld tot €200,- kunt besparen. Wil je afsluiten of overstappen naar een goedkope autoverzekering, dan kun je dit direct doen met onze gratis vergelijker. Direct vergelijken voor de beste autoverzekering deal!

Aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering vergoed eventuele schade die jij als verzekerde veroorzaakt bij een anders. De gedekte wordt gedekt tot €1.250.000 per gebeurtenis. Het bedrag zou per verzekeraar kunnen verschillen, kijk daarom goed naar de voorwaarden. Voordeligst.nl helpt je bij het vergelijken en kiezen van de voordeligste aansprakelijkheidsverzekering. Ga nu snel aansprakelijkheidsverzekering vergelijken en kies de beste deal.

Inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering verzeker je de verplaatsbare spullen in je huis tegen schade en onkosten. Zo verzeker je bijvoorveeld je laptop bij diefstal, waterschade aan meubilair, storm en brand etc. Vergeet bij het afsluiten van een inboedelverzekering niet dat iedere verzekeraard zijn eigen voorwaraden heeft. Vergelijk de voordeligste inboedelverzekering.

Opstalverzekering

Heb jij een nieuwe woning gekocht? Dan is een opstalverzekering onmisbaar en erg handig. Tenslotte wi je dat als er iets gebeurt, dat je jouw huis weer kunt opknappen. Hiermee dek je je woonhuis tegen schade door onder andere lekkage, brand of inbraak. Wil je jouw woning goed verzekeren, vergelijk opstalverzekeringen en wees verzekerd van een goed woonverzekering.

Rechtsbijstandverzekering

Heb jij onverwachtse rechtshulp nodig wegens een conflict, Dan zou een rechtsbijstandverzekering goed van pas komen. Met een rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van juridische hulp en torenhoge kosten. Vergelijk rechtsbijstandverzekering en vindt het beste dat bij uw persoonlijke situatie past. Op Voordeligst vindt u niet alleen de voordeligste verzekeringen maar kunt u ook direct rechtsbijstandverzekering vergelijken en afsluiten.

Reisverzekering

Een weekje goedkope all onclusive vakantie naar de zon? Maar geen reisverzekering? Laat het geen dure weekje worden door onverzekerd te vliegen. Er zijn meerdere aanbieders van reisverzekering en annuleringsverzekering. Prijs vergelijken is daarom handig omdat je hiermee heel veel kunt besparen. Op Voordeligst.nl kun je het voordeligst je reisverzekering vergelijken en vind je snel de beste reisverzekering.

Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering is een verzekering tegen uitvaartkosten bij een begrafenis. Een gemiddelde begrafeniskost kost al gauw €10.000,-. Een crematie daarintegen is iets minder duur en kost gemiddeld €7.500,-. Wil jij goedkope uitvaartverzekeringen vergelijken? Vergelijk hier alle uitvaartverzekeringen en zoek naar de laagste uitvaartkosten.

Zorgverzekering

Een zorgverzekering is iets wat elk jaar terugkomt. Elk jaar worden de nieuwe zorgpremies midden begin november bekendgemaakt. In 2017 zijn bija alle zorgpremies gestegen. Daarom gaan meer als een miljoen mensen overstappen van zorgverzekering omdat ze hiermee honderden euro's per jaar kunnen besparen. De voordeligste zorgverzekering vindt je bij Voordeligst.nl. Bij ons kun je alle basis- en aanvullende zorgverzekering vergelijken en de beste keuze maken. Wij zorgen voor de goedkoopste zorgverzekering.

 

Energie

Wil jij goedkope energie vergelijken of blijf je bij je huidige energieleverancier? Met energie overstappen kun je per jaar al gauw €450,- besparen op je energiekosten. Elk jaar vergelijken miljoenen mensen hun energie en gaan op zoek naar goedkopere energeleveranciers. Zo kun je niet alleen vergelijken op prijs, maar ook op verbruik, waardering en duurzaamheid. Ben jij duurzaam en ga je voor groene stroom, dan kun je dit aanvinken in onze energievergelijker. Vergeljk energie, stap over en bespaar energiekosten.

 

Alles-in-1 pakket

Op Voordeligst.nl vergelijk je alles-in-1 pakketten. Bij ons kun je eenvoudig en onafhankelijk alle internetproviders vergelijken en de goedkoopste alles in een pakket kiezer die het beste bij je past. Zo kun je abonnementen van alle internetproviders met elkaar vergelijken op basis van de postcode en huisnummer. Je krijgt dan de alles-in-1 pakketten te zien die op jouw adres geleverd kunnen worden. Wil je toch liever alleen internetten of bellen? Dan is dit simpel te filteren op Internet, bellen en TV. Meestal is een alles in 1 abonnement voordeliger doordat dit bij een en dezelfde provider gebeurt. Vaal profiteer je ook nog eens kortingen of een gratis cadeau met abonnement. Vergelijk het goedkoopste alles in 1 pakket of het abonnement met het snelste internet? Acties en aanbiedingen van providers worden continu bijgewerkt zodat je altijd de beste deal hebt voor jouw alles in een pakket.

 

Mobiel abonnement

Nieuwe telefoon kopen? Vergelijk dan alle mobiele abonnementen alvorens af te sluiten. In onze mobiel abonnementen vergelijker kun je alle telefoons en abonnementen vergelijken op prijs, bundels en bijbehorende voorwaarden. Vaak kom je ook telefoon aanbiedingen tegen met een gratis cadeau bij abonnement. Via Voordeligst.nl vergelijkt u het voordeligst alle beschikbare en goedkope telefoon abonnementen en aanbiedingen. Wil je liever een los toestel of een goedkope sim only abonnement? Vergelijk dan alle sim only abonnementen van alle telefoon providers. Nieuwsgierig naar de specificaties en aanbiedingen van mobiele telefoons? Vergelijk direct alle aanbiedingen en vindt de beste deals!

 

Sim Only

Steeds meer mensen in nederland kiezen voor een sim only abonnement. Maar wat maakt een sim only abonnement zo populair? Grotendeels komt dit door de hoge telefoonkosten van een mobiele abonnement. Bij een sim only abonnement krijg je namelijk geen nieuwe telefoon bij geleverd, maar alleen een sim kaart voor je telefoon. Hierdoor heb je geen afbetaling voor je smartphone bij je provider. Wil jij goedkoper bellen en profteren van een goedkope sim only abonnement, vergelijk dan via Voordeligst.nl een abonnement die aansluit aan jouw wensen. De goedkoopste sim only vergelijken doe je bij Voordeligst.nl.