Wie is Voordeligst.nl

Verzekeringen vergelijken doe je op voordeligst.nl.nl! Je vraagt je misschien af wat het doel van deze website is of waarom we deze website hebben opgericht. Ons doel is dat niemand meer te veel hoeft te betalen voor zijn/haar verzekeringen, telefonie en energie of voor pakketten die je helemaal niet nodig hebt!
Om jou te hierbij te helpen hebben wij onze website zo overzichtelijk mogelijk ingedeeld zodat jij gericht producten kunt vergelijken. Met onze handige vergelijkingstools kun je de benodigde gegevens invullen. Onze tool berekend vervolgens gelijk de beste deal voor jouw wensen. Jij kunt een deal selecteren die je interessant vindt en je wordt doorgelinkt naar de website van de aanbieder. Hier kun je aanvullende informatie vinden over jouw product. Als je dan nog steeds zo enthousiast bent kun je het product daar gelijk afsluiten en dus eenvoudig overstappen! Jij wilt toch nergens teveel voor betalen als dat niet nodig is?

Bij ons kan je de volgende producten van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken:

Alles-in-1 internet pakketten
Mobiele telefoons met abonnement
Sim Only abonnementen
Autoverzekeringen
Zorgverzekeringen
Inboedelverzekeringen
Opstalverzekeringen
Rechtsbijstandverzekeringen
Aansprakelijkheidsverzekering
Uitvaartverzekeringen
Reisverzekeringen
Energietarieven
Vakantie

De Visie van Voordeligst.nl

Onze visie voor de toekomst is om steeds meer mensen te helpen om geld te besparen. Hoeveel je kunt besparen is afhankelijk van het product dat je vergelijkt en je persoonlijke situatie. Bekijk ook altijd kritisch wat je nodig hebt, bijvoorbeeld bij je zorgverzekering. Zo voorkom je dat je onnodig voor iets bent verzekerd. Bijvoorbeeld een vergoeding voor bril en/of lenzen terwijl je die op dit moment misschien helemaal niet draagt. Daarnaast kan het heel goed lonen om ieder jaar opnieuw te vergelijken omdat de meeste aanbieders ieder jaar nieuwe voorwaarden en prijsafspraken maken. Zo ben je het ene jaar goedkoper bij de ene aanbieder uit en het andere jaar weer bij een andere aanbieder. In de toekomst willen wij ons pakket graag uitbreiden met nog meer verzekeringen en producten. Houd onze website daarom goed in de gaten.

Hoe werkt Voordeligst.nl?

Wij zijn een onafhankelijke vergelijkingssite. Dit betekent dat wij geen overeenkomsten hebben met aanbieders waardoor zij beter of sneller op onze website weergegeven worden. Daarnaast hebben wij er geen enkel belang bij om bepaalde aanbieders met voorrang hoger in de zoekopdrachten te plaatsen.
Hoe kan Voordeligst.nl de vergelijkingstools dan kosteloos weergeven? Voor ieder contract dat via onze website wordt afgesloten op de website van de aanbieder, ontvangt overalvergelijken.nl een kleine vergoeding van de aanbieder. Deze vergoeding ligt gemiddeld tussen de 1-2% van de contractwaarde. Dankzij de vergoeding die wij ontvangen is het mogelijk om onze vergelijkingssite kosteloos aan te bieden. Wij garanderen je dat de vergoeding nooit een rol zal spelen bij de vergelijking die voor jou gemaakt wordt. De getoonde vergelijking is altijd de beste vergelijking die afgestemd is op jouw persoonlijke situatie. Ons doel is dat jij nooit meer te veel hoeft te betalen en alleen betaald voor verzekeringen en abonnementen waar je ook echt gebruik van maakt.

Heb je vragen of opmerkingen mail ons dan gerust, wij streven er naar om deze binnen één werkdag te beantwoorden.

Contactgegevens Voordeligst.nl

Registered address

For official correspondence only:

Volo Media Ltd.
KB House
28B, Saint Helen Street
Mellieha MLH1012
MALTA

If you would like to visit us, please make an appointment first.

Phone

+356 2703 7468

E-mail

[email protected]

Other business information:

Company Registration Number: C 44352

VAT number: MT 1894 0705

Managing Director: Jan De Volder