» » Voordelig een vakantie boeken met je creditcard; zo werkt dit

Voordelig een vakantie boeken met je creditcard; zo werkt dit

Geplaatst in: Geldzaken, Reizen | 0

Visa Credit Card

Betalen met een creditcard biedt niet alleen gemak, maar levert ook voordelen op. Zo kun je genieten van cash back, een klein percentage van het bedrag besteed met je creditcard dat je terugkrijgt. En je kunt wereldwijd ermee betalen. Bovendien wil je binnenkort op reis waarbij je voor het boeken zeker een creditcard nodig zal hebben. Ook voor alle andere bestedingen online en in een ander land, is de creditcard handig.

Het bedrag dat je besteed met de creditcard wordt aan het eind van de maand afgetrokken van je bankrekening die gekoppeld is aan de kaart.

Welke creditcard is het best

Het antwoord op deze vraag is een beetje lastig omdat er verschillende mensen zijn met verschillende behoeften. Je kunt de beste creditcards vergelijken op basis van bijvoorbeeld bestedingslimiet en het doel waarvoor je de kaart wil gebruiken. Je kunt het aanbod per creditcardmaatschappij, Master Card, Visa of American Express, ook onderling vergelijken. Verder kun je ook vergelijken wat je aan kosten moet betalen per jaar voor een bepaald type creditcard.

Zo kun je zelf oordelen voor het boeken van je vakantie welke creditcard het voordeligst voor jou werkt.

Een reis boeken

Je reis all inclusive Spanje boeken, is gemakkelijk te doen met een creditcard. Let wel op bij het boeken van je reis welke creditcards geaccepteerd worden. Over het algemeen zijn American Express, Master Card en Visa wereldwijd geaccepteerd. Verder moet je letten op eventuele kosten bij het gebruik van een bepaalde creditcard. Als je nog niet beschikt over een creditcard waarmee het boeken van de reis voordeliger uitpakt, is het handiger deze eerst aan te vragen.

Zo bespaar je op onnodige kosten en kun je voordelig overal betalen ermee.

Omgerekend

Eenmaal op vakantie wil je leuke dingen zien, leuke dingen doen en shoppen. Zowel voor producten als diensten in het vreemd land ga je betalen, met of zonder creditcard. Het is hierbij handig de vreemde valuta koersen na te gaan voordat je gebruikmaakt van je creditcard of contanten. Creditcards hebben ook een bestedingslimiet. Je kunt beter plannen rekening houdend met de bestedingslimiet door te koersen even na te gaan.

Zo voorkom je de bestedingslimiet te overschrijden en kun je verantwoord genieten van het shoppen. En van andere leuke dingen die je wilt doen.

Een creditcard biedt vele voordelen zoals wereldwijd kunnen betalen. Als je op reis wil, zul je in de meeste gevallen een creditcard moeten overleggen bij de vliegmaatschappij. En ook bij het hotel waar je zult verblijven. Wil je ook een auto huren, zul je ook een creditcard nodig hebben. Handig dus als je over eentje beschikt. Bekijk natuurlijk wel eerst wat de kosten zijn voor het hebben van zo een creditcard.

Ga na voor hoelang je deze nodig hebt en waarvoor. Als je in het buitenland bent, is het verstandig om de wisselkoersen te raadplegen. Zo heb je een beeld over wat je kunt uitgeven met je creditcard zonder de limiet te overschrijden.