» » 3 Tips voor het creëren van je nieuwe look!

3 Tips voor het creëren van je nieuwe look!

Geplaatst in: Nieuws en Tips | 0

Heb jij het gevoel dat je toe bent aan een nieuwe uitstraling? Misschien loop je al jarenlang in dezelfde kleding en is het tijd om de garderobe te vernieuwen. Of denk jij dat je nieuwe accessoires zoals een paar oorbellen, ringen of kettinkjes wilt om je eigen stijl te personaliseren? Ben jij op zoek naar iets nieuws? Lees dan snel verder voor volgende tips die je wat speerpunten geeft.

Nieuwe Look Creëren

1. De grenzeloze vrijheid van het ontwerpen van je eigen kleding

Heb je er wel eens over nagedacht om je eigen kleding te ontwerpen? Als jij unieke kleding wilt die je voor elke gelegenheid kunt dragen, dan kun je aan de slag gaan met goedkope hoodies bedrukken of longsleeves van een unieke print voorzien, sportkleding personaliseren of waanzinnige t-shirts tevoorschijn toveren. Of het nu gaat om een weekendje weg, een vrijgezellenfeest, een schoolreis of een verjaardagsfeest, bij Omnishirt.nl kun je jouw kleding geheel afstemmen naar wens. Je hebt hierbij de mogelijkheid om jouw eigen ontwerp of motief op een grote verscheidenheid van modellen te drukken en jouw creatieve ideeën te vereeuwigen. Dit is een uitstekende manier om je garderobe uit te breiden met kleding die niemand heeft en speciaal voor jou is gemaakt. Zo sla je nieuwe wegen in  die je nog niet eerder bent gegaan!

2. Draag nieuwe accessoires

Soms zijn het de details die een weergaloze verandering met zich meebrengen. Als je wilt dat iets kleins een grote make-over teweegbrengt, kijk dan eens of je bepaalde juwelen als je pronkstukken kunt dragen. Juwelen kun je gebruiken om jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken en verschillende boodschappen die belangrijk voor jou zijn te materialiseren en symboliseren, zoals veiligheid, wijsheid, elegantie en voorspoed. Elke steen, materiaal en kunstwerk kent zijn unieke eigenschappen, dus zorg ervoor dat je iets kiest dat past bij jou! Op zoek naar kettingen, ringen, horloges of armbanden bij jou in de buurt? Kijk op juwelier Rotterdam voor een uniek assortiment aan sieraden! 

3. Een goed kapsel vinden dat je gezicht omlijst 

Een kapsel van goede kwaliteit kan wonderen verrichten. Een ervaren kapper die precies weet om te gaan met jouw haartype kan een compleet nieuwe stijl bewerkstelligen en een look tevoorschijn halen die je alleen durfde te dromen! Jouw haar is iets om trots op te zijn, dus het is belangrijk dat je voldoende aandacht aan je kapsel besteed om goed voor de dag te komen. Voordat je naar de kapper gaat, probeer wat inspiratie op te doen door verschillende haarmodellen te selecteren en deze voor te stellen aan de kapper. Een ervaren haararchitect kan je precies vertellen welk kapsel het beste zal staan bij jou! Op deze manier zal je nog meer van je haar kunnen houden.