» » Een leuk canvas doek vult de ruimte

Een leuk canvas doek vult de ruimte

Geplaatst in: Huis & Tuin | 0

Vind je een schilderij oubollig, maar heb je geen idee wat een alternatief kan zijn? Dan moet je zeker een canvas doek overwegen. Een canvas doek heeft wel de uitstraling van een schilderij, maar je kunt er veel meer kanten mee uit. Bij een foto op canvas ben je helemaal niet gebonden aan vaste afmetingen en ook niet aan de inspiratie en creativiteit van de schilder. Een canvas doek vult de ruimte en nog betaalbaar ook. 

Canvas Schilderij

Aan een canvas doek beleef je dagelijks plezier 

Een foto op canvas is helemaal niet duur. Zeker niet als je het gaat vergelijken met dure schilderijen. Een canvas doek bestel je bovendien helemaal op maat. Tot op de centimeter nauwkeurig kun je jouw doek bestellen. Dit mag dan niet belangrijk lijken, maar het laat je wel toe een canvas doek te kopen, perfect passend in de ruimte. Bij een schilderij is dit onmogelijk, waardoor het soms te groot of te klein is. Op het vlak van beelden zijn de mogelijkheden al even onbegrensd. Op de meeste websites waar ze canvas doeken verkopen, heb je de keuze uit honderden foto’s. Vind je toch niet je ding? Niet erg, want je kunt ook je eigen foto doorsturen. Zo beschik je over een uniek canvas doek met net die afbeelding die je dag na dag weet te charmeren. 

Een canvas doek gaat een leven lang mee

Over de levensduur van een kwalitatieve foto op canvas hoef je je geen zorgen te maken. Een canvas doek gaat mits wat zorg een leven lang mee. De stof van deze doeken is sterk en vergen amper onderhoud. Af en toe eens afvegen met een vochtige doek en klaar. Heel wat canvas doeken zijn voorzien van een coating, waardoor ze ongevoelig zijn voor zonlicht en niet verkleuren. Kies je voor een goede leverancier dan zijn de kleuren van je foto op canvas bijzonder levendig. 

Monteren is makkelijk 

Het monteren van je canvas doek is helemaal niet moeilijk. Er zijn verschillende frames mogelijk en vaak zijn er zelfs verschillende types doeken. Zo geef je jouw foto op canvas de uitstraling die jij wil. Hoe meer toebehoren, hoe duurder je foto op canvas, maar de prijzen blijven al bij al steeds betaalbaar.