» » Zo bescherm jij jouw telefoon het beste

Zo bescherm jij jouw telefoon het beste

Geplaatst in: Telefonie | 0

Het liefst staan we in de rij voor elke nieuwe telefoon die op de markt komt. Dat is natuurlijk een behoorlijke uitgave. Op den duur kun je niet meer aan de wensen van jezelf voldoen. Of het moet zijn dat je jouw oude telefoon nog in kan ruilen. Dan is er de mogelijkheid om met het teruggekregen geld te investeren in een nieuwe telefoon. Het is dan wel belangrijk om jouw telefoon goed te beschermen. Hoe je dat het beste doet, lees je in dit artikel.

 

Mobile Telefoon Zonder Screen Protector

 

Een goed telefoonhoesje

Ten eerste is het verstandig om jouw telefoon te beschermen met een goed telefoonhoesje. Niet alle hoesjes bieden de juiste bescherming, dus let daar ook zeker op bij de aanschaf. Zelf weet je meestal wel welk type hoesje je nodig hebt. Werk je bijvoorbeeld op de bouw? Dan is een flipcase wellicht de beste optie.

 

Met een flipcase is jouw telefoon geheel beschermd. Mocht er dan een keer een schroevendraaier of ander gereedschap tegen jouw broekzak aan vallen. Dan is de kans groot dat jouw telefoon geen schade heeft. 

 

Heb jij jouw telefoon juist altijd in een tas zitten, zonder scherpe voorwerpen? Dan is een backcover wellicht al voldoende. Mocht je van jezelf weten dat een telefoon best vaak uit je handen glipt. Dan zijn er ook hoesjes die extreme valbescherming bieden. Handig als je telefoon weer een keer van de trap valt. 

 

Een screen protector

Een telefoonhoesje is zeker belangrijk, want als ie valt, kan het glas breken. Alleen de voorkant is niet beschermd als je alleen voor een backcover kiest. Je zult dan voor een screenprotector moeten kiezen om je telefoon extra goed te beschermen. Mocht je telefoon uit je handen glippen op iets scherps, dan is het glas van de screen protector gebroken, maar het scherm van je mobiele telefoon niet. 

 

Een screenprotector voor je mobiel is daarom echt alle investering waard. Het kost namelijk meer geld om je scherm steeds te vervangen. Bovendien kan ook niet alleen je scherm kapot gaan, maar ook het systeem binnen in jouw telefoon als deze valt. Investeer dus in goede bescherming van jouw mobiele telefoon. Een nieuwe telefoon kopen kost je namelijk altijd meer geld. 

 

De voordelen van goede bescherming

Het is belangrijk om goede bescherming te hebben voor jouw telefoon. Dat zorgt ervoor dat je telefoon zo lang mogelijk mee gaat. Dat is wel zo prettig als je er veel geld voor hebt betaald. Bovendien kun je tegenwoordig niet meer zonder een mobiele telefoon. Dus dat is ook een extra goede reden om te investeren in goede bescherming.

 

Het is natuurlijk ook veel fijner om een telefoon te kunnen gebruiken, die geen barsten in het scherm heeft. Je hebt daar op een later moment ook nog profijt van. Mocht je namelijk een nieuwe telefoon willen, dan kun je de oude nog inruilen. Als de telefoon goed werkt, helemaal in orde is en er goed uitziet, dan kun je er een mooi bedrag voor terugkrijgen.

 

Zorg dus goed voor je telefoon terwijl je deze gebruikt. Het is zonde als je jouw telefoon weg moet doen, omdat deze kapot is door het vallen. Je kunt er beter goed voor zorgen, zodat je deze op een later moment nog kunt verkopen. Hierdoor maak je er ook een ander weer blij mee. 

 

Als je zo goed met je telefoons omgaat, kun je elk jaar een nieuwe kopen. Ook al zijn sommige hoesjes en screenprotectors misschien wat duur. Het kopen van bescherming is altijd voordeliger, dan wanneer je steeds een nieuwe telefoon moet kopen. Wees dus verstandig en haal vandaag nog de beste bescherming voor jouw mobiel.