» » Goedkope en betrouwbare licenties voor games en software

Goedkope en betrouwbare licenties voor games en software

Geplaatst in: Technologie | 0

Het spelen van computergames is al jaren razend populair. Vooral de digital natives, de kinderen en jongeren die in de digitale wereld zijn opgegroeid, kunnen er niet genoeg van krijgen. Ondanks dat het spelen van videogames vaak wordt bekritiseerd, is er meer dan genoeg voor te zeggen: het brengt je plezier en ontspanning en heeft een positieve invloed op capaciteiten als beslis- en reactievermogen. Eén nadeel kleeft er echter wel aan: de games kunnen behoorlijk duur zijn. Gelukkig weet onlinekeys.nl je daar een goede oplossing voor te bieden. 

Licenties voor software

Wat zijn gamelicenties?

Gamelicenties, ook wel gamecodes of activatiecodes genoemd, zijn codes die uit een cijfer- en lettercombinatie bestaan en die je toestaan een spel te spelen. Koop je een licentie, dan is deze altijd uniek. Eigenlijk bestaat er geen groot verschil met het aanschaffen van games in een fysieke winkel. Het enige wat anders verloopt, is dat je de game middels een licentie enkel digitaal ontvangt. Je vult de activatiecode op je gaming platform in en kunt direct starten met spelen. Zo hoef je niet eens je luie stoel te verlaten om de nieuwste spellen in je bezit te krijgen. 

Licenties voor software

Niet alleen bestaan er voor gamers licenties. Ook kun je software op dezelfde manier aanschaffen. Bijvoorbeeld omdat je een tweedehands laptop in je bezit hebt die niet over de benodigde software beschikt. Schaf je de licentie bij een betrouwbare partij als onlinekeys.nl aan, dan weet je zeker dat je je aankoop doet bij een partij die het recht heeft je deze te verschaffen. Met behulp van de productsleutel kun je de software downloaden en installeren. 

Op een veilige manier geld besparen

Wanneer je op zoek gaat naar betaalbare alternatieven voor games en softwarepakketten, tref je op het internet een hoop bedrijven die beweren je hiervan te kunnen voorzien, maar die eigenlijk geen zuivere koffie zijn. Door je aankoop daar te doen, loop je het risico een niet-werkende key in je bezit te krijgen of te werken onder een verre van optimale gebruikersveiligheid. Onlinekeys.nl heeft een webwinkelkeurmerk, waardoor je je over veiligheid en legaliteit geen zorgen hoeft te maken.

De nieuwste versie van besturingssysteem Windows op jouw apparaat

Windows 11 werd in juni aangekondigd als de opvolger van Windows 10. Iedereen die een legitieme versie van die laatstgenoemde in zijn bezit heeft, zal uiterlijk in het begin van 2022 een upgrade krijgen naar de nieuwste versie van het besturingssysteem. Geldt dit niet voor jou? Dan kun je Windows 11 kopen bij onlinekeys.nl. Bij deze licentiespecialist kun je rekenen op tientallen procenten korting. Windows 11 kan op een breed scala aan apparaten worden gebruikt. 

Office 2021

Met een besturingssysteem is je laptop of desktop natuurlijk nog niet compleet. Met Office 2021, de nieuwste variant met desktoptoepassingen als Word, Excel en PowerPoint, kun je pas echt uit de voeten. In Office 2021 zijn extra features opgenomen, zoals het moderniseren van formules in Excel en het op eenvoudige wijze opnemen van PowerPoint presentaties. Zonder deze vertrouwde programma’s is het werken op een computer of laptop eigenlijk ondenkbaar. Ga je Office 2021 kopen bij onlinekeys.nl, dan ontvang je een perfect werkende en permanentie licentie.