» » Sinterklaas surprises: Breng het lootjes trekken naar de werkvloer

Sinterklaas surprises: Breng het lootjes trekken naar de werkvloer

Geplaatst in: Nieuws en Tips | 0

Herinner je je nog die magische tijd van het jaar, toen we als kinderen met spanning lootjes trokken voor Sinterklaas? Diezelfde opwinding en vreugde kunnen we nu ook naar de werkvloer brengen! In deze blog duiken we in de wereld van Sinterklaas Surprises op kantoor en geven we je tips om dit nostalgische evenement nieuw leven in te blazen voor je collega’s. Bereid je voor op een flinke dosis creativiteit, teambuilding en natuurlijk gezelligheid!

Sinterklaas surprises

Lootjes trekken 2.0: maak het modern en efficiënt

Laten we eerlijk zijn, het trekken van lootjes op de ouderwetse manier kan wat gedoe opleveren. Gelukkig zijn er nu online tools die het hele proces een stuk eenvoudiger maken. Websites zoals lootjestrekken.nl of sinterklaaslootjes.nl zorgen ervoor dat je snel en gemakkelijk lootjes kunt trekken zonder gedoe. Voer simpelweg de namen van je collega’s in en laat de site zijn magie werken. Geen zorgen over het opnieuw trekken omdat je jezelf hebt getrokken! Als je eenmaal jouw lootje weet kun je aan de slag met het bedenken van het perfecte cadeau of misschien zelfs wel een surprise 

Budget en wensen: houd het eerlijk en persoonlijk

Bij het organiseren van een Sinterklaas Surprises evenement is het belangrijk om vooraf een budget af te spreken. Zo voorkom je dat sommige collega’s zich te buiten gaan aan dure cadeaus, terwijl anderen zich aan een strakker budget houden. Een bedrag tussen de €10 en €20 is vaak een veilige keuze. Vergeet niet om iedereen een verlanglijstje te laten maken. Zo krijgt iedereen een persoonlijk en passend cadeau. Je kunt zelf op pad gaan om een cadeau te kopen of eenvoudig online  een  Sinterklaaspakket voor personeel van Tezet bestellen. 

Creativiteit centraal: de kunst van het maken van een surprise

Het hoogtepunt van Sinterklaas Surprises is natuurlijk het maken van de surprise zelf. Moedig je collega’s aan om hun creativiteit de vrije loop te laten en een unieke, zelfgemaakte surprise te bedenken die bij de persoonlijkheid van de ontvanger past. Misschien een kartonnen laptop voor de computernerd of een papier-maché wijnfles voor de wijnliefhebber? Organiseer eventueel een knutselmiddag op kantoor om samen aan de surprises te werken. Niets brengt collega’s meer samen dan samen knutselen, toch?

De grote onthulling: vier het met een feestelijke bijeenkomst

Plan een gezellige bijeenkomst waarbij iedereen zijn of haar surprise kan uitpakken. Zorg voor voldoende lekkernijen zoals pepernoten, schuimpjes en warme chocolademelk om het feest compleet te maken, je kunt zelfs zakelijk chocoladeletters bestellen. Laat iedereen om de beurt zijn of haar surprise uitpakken en vertel iets over de gedachte achter de surprise en het cadeau. Dit is niet alleen een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, maar het geeft ook een boost aan de werksfeer!