» » 5 handige apps die je leven een stuk leuker maken

5 handige apps die je leven een stuk leuker maken

Geplaatst in: Technologie | 0

We kunnen ons tegenwoordig geen smartphone meer voorstellen zonder apps. Of het nu social apps zijn, leuke spelletjes, of we checken even snel de weersvoorspelling voor morgen; we kunnen niet meer zonder apps! Vandaar dat wij een handig overzicht hebben gemaakt met 5 gratis apps, die je leven ongetwijfeld een stuk leuker en eenvoudiger gaan maken. Probeer ze eens uit en laat ons even weten welke app jouw favoriet is.

 

(1) edXEdX

EdX is een online platform waar grote bekende universiteiten online cursussen aanbieden. Denk daarbij aan prominente instituten zoals Harvard, Yale, Cambridge of Oxford. De cursussen worden ook nog eens gratis aangeboden! Download de app, waarmee je direct je gewenste cursus kunt volgen vanuit de bus of trein.

 

(2) Maps.me

Maps.me

Ken je dat? Dan ben je op vakantie buiten Europa en dan wil je natuurlijk geen mobiele data gebruiken… Wil je natuurlijk wel graag je navigatieapp starten, maar dat gaat helaas niet zonder internetverbinding. Tot nu toe dan, want met Maps.me kun je offline landkaarten gebruiken, waar dan ook ter wereld. Zorg er van tevoren wel even voor dat je de kaarten van je reisbestemming met wifi hebt gedownload.

 

(3) Turbo Scan

Turbo Scan

Vroeger moest je nog die vervelende scanner gebruiken om al je documenten in te scannen. De lampen moesten dan eerst opgewarmd worden en dan was het ook maar de vraag of alles goed in het scanvenster werd meegenomen. Tegenwoordig kan dat een stuk eenvoudiger, met Turbo Scan! Je maakt een foto en de app doet zijn magie. De foto wordt omgezet naar een scan, waarbij je het verschil nauwelijks meer ziet tussen een echte scan en het eindresultaat van de app. Super handig!

 

(4) Rent-a-bob

Rent-a-bob

Te diep in het glaasje gekeken? Dat kan natuurlijk de beste overkomen… Maar als je met de auto bent gekomen, dan wil je je auto natuurlijk niet achterlaten en de taxi pakken. Om te voorkomen dat je de volgende ochtend je auto moet oppikken, bestaat er nu Rent-a-bob! Via de app zorg je voor een chauffeur, die je ook nog eens naar huis brengt in je eigen auto. Geen zorgen meer dus over je auto en dan kun je morgenochtend lekker uitslapen.

 

(5) Stocard

Stocard

Bij elke winkel krijg je tegenwoordig wel een klantenkaart in je handen gedrukt… Zo zit je dus al snel met een portemonnee vol met klantenkaarten. Erg onhandig natuurlijk… De Stocard app lost dit probleem echter eenvoudig voor je op. Het verzamelt alle klantenkaarten overzichtelijk in de app, zodat je ze nooit kan kwijtraken en direct kan laten scannen wanneer het nodig is!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *