» » Bedrukte mokken: het voordelige alternatief op wegwerpbekertjes!

Bedrukte mokken: het voordelige alternatief op wegwerpbekertjes!

Geplaatst in: Besparen | 0

Wegwerpbekers zijn een lange tijd niet weg te denken geweest op zakelijk gebied. Bijna elk bedrijf waar je kwam, werkte met dit type bekers. Het was jarenlang een mooi visitekaartje van je bedrijf, want je kon er ook je eigen logo op laten bedrukken. Sinds het laatste jaar zijn de wegwerpbekers echter steeds meer afgenomen. Bedrijven kiezen vaker voor een voordelig alternatief, zoals bedrukte mokken.

Wegwerpbekertjes

Een bedrukte mok

Bedrukte mokken zijn een goedkoop alternatief voor wegwerpbekers. Je hoeft de mokken maar een keer aan te schaffen en te laten bedrukken. Dat is natuurlijk een stuk voordeliger in tegenstelling tot wegwerpbekers die je misschien wel wekelijks moest kopen. 

Het grote voordeel is dat de mokken natuurlijk een hele lange poos meegaan. Het enige nadeel is dat ze kapot kunnen vallen, maar ook dan heb je er hopelijk een lange tijd plezier van gehad. Een ander voordeel is natuurlijk dat je voor mokken bedrukken kunt kiezen. Dat is een mooi visitekaartje voor je bedrijf als je logo op een mok staat. Bezoek van buitenaf krijgt zo meteen een heel andere indruk van jullie bedrijf. Het is namelijk een professionele uitstraling als je tegenwoordig koffie in een mok krijgt. 

Een bedrukte beker

Naast een bedrukte mok kun je ook overwegen om andere bekers aan te schaffen. Denk aan de bekende to go bekers, waar bezoek en personeel hun koffie in mee kunnen nemen. Deze kun je ook bedrukken bij Promofit en komt hoe dan ook bij de doelgroep terecht. Voornamelijk als je al het personeel een to go beker meegeeft. 

Het bedrukken van zulke bekers is eigenlijk gewoon een slimme marketingtruc. Er is altijd wel iemand die het ziet, die nog nooit van het bedrijf gehoord heeft, maar er zo wel mee in aanraking komt. Anderzijds zullen er ook altijd potentiële klanten zijn die na het zien van de beker toch overgaan tot aankoop. Het zien van de beker gaf dan een herinnering en zette aan tot aankoop. Deze manier van aankoop gebeurt echt vaker dan je denkt. 

Een to go beker cadeau geven aan jouw personeel is daarom een heel verstandige keuze. Je weet nooit wie ze gaan zien en dat is nou juist het mooie ervan. Met online marketing spits je je namelijk tot een bepaalde doelgroep. Met een to go beker heb je geen kaders en dat kan weleens zorgen voor een aantal verkopen.

Een mok voor duurzaamheid

Sinds het begin van 2024 zijn herbruikbare servies de norm geworden. Dit heeft alles te maken met duurzaamheid. We willen in Nederland van het plastic af en daarom gaan we zo veel mogelijk over op herbruikbare alternatieven. Een bedrukte mok of to go beker is sinds 2024 de nieuwe norm geworden.

Voortaan was je je servies gewoon, wat veel duurzamer is. Een mok en to go beker gaan namelijk een hele lange tijd mee. Het voordeel is dat je deze op veel plekken in de vaatwasser kunt zetten, waardoor je ze ook niet hoeft af te wassen. 

Ook al heb je als bedrijf nog honderden bekers liggen, het geeft echt een professionelere uitstraling als je overgaat op herbruikbare servies. Je weet nooit of er een foto van jouw servies op het internet beland. Anno 2024 scoor je als bedrijf geen punten als je nog steeds voor wegwerp bekers kiest. 

Je doet er om meerdere redenen dus verstandig aan om mokken en to go bekers aan te schaffen en deze te laten bedrukken. Laat de bekers en mokken zelf hun marketing doen en kijk zelf wat er van terecht komt. Op den duur zul je merken dat het echt iets heeft opgeleverd.