» » Dit zijn de meest voordelige smartphones

Dit zijn de meest voordelige smartphones

Geplaatst in: Besparen | 0

Vaak willen we het liefst de nieuwste smartphone hebben. Daar spelen alle reclamespotjes en advertenties ook goed op in. De nieuwste smartphones hebben uiteraard alles wat je hartje begeert, maar goedkoop zijn ze niet. Wellicht zijn ze wel voordelig in de aanschaf, maar zit je er daarna nog een tijd aan vast, wat het opeens niet meer zo voordelig maakt. Je kunt beter voor een ouder model kiezen als het om smartphones gaat. Daarmee ben je veel voordeliger uit én bovendien zijn deze ook van goede kwaliteit. We zetten er een paar in het zonnetje.

Voordelige Smartphones

De Motorola Edge

Veel mensen zullen vroeger een Motorola hebben gehad. Ken je die klap toestellen nog? Die waren toen populair en van goede kwaliteit. Dat was ver voordat de smartphones zo razend populair werden. De smartphones van Motorola zijn ook van goede kwaliteit. Neem bijvoorbeeld de Motorola Edge 20 Lite. Het is een telefoon met een groot en helder scherm. Bovendien is deze uitgerust met een goede camera van 108 megapixels. Dat wil zeggen dat je met de Motorola Edge een telefoon koopt van kwaliteit. Net zoals elke smartphone tegenwoordig, is het design modern en tijdloos. Het toestel is licht van gewicht en daarom handig in gebruik. 

De OPPO A54 5G

Dit is de telefoon die je vandaag nog aan wil schaffen. De OPPO A54 5G is een telefoon met een goed én een groot beeld. De camera heeft 48 megapixels en ook met de voorste camera krijg je de meest heldere selfies. Naast de goede camera’s, is deze telefoon ook uitgerust met een krachtige batterij. Dit betekent dat jij jou geen zorgen hoeft te maken over het opladen, want jouw toestel gaat gemakkelijk een hele dag mee. Bovendien passen er twee simkaarten in deze telefoon, waardoor je bijvoorbeeld jouw werknummer en privénummer in één toestel kunt stoppen. Dat is pas handig! 

De Samsung Galaxy 

Een Samsung Galaxy is ook een voordelige telefoon in aanschaf. Het scherm van de Samsung Galaxy A52s 5G is bijvoorbeeld best groot, voor een scherp beeld. Niet alleen het beeld is scherp, ook de camera, die ervoor zorgt dat jouw herinneringen goed worden vastgelegd. De foto’s zijn altijd van uitstekende kwaliteit, door de ingebouwde technologie. Bovendien biedt deze telefoon genoeg geheugen, om al je herinneringen in op te slaan en is deze ook nog eens waterdicht. Wat voor voordelen zoek je nog meer? 

Kies voor refurbished

Als je wel een van de nieuwe modellen wil hebben, maar er niet te veel voor wil betalen, dan is een refurbished telefoon echt iets voor jou. Deze telefoons zijn opgeknapt en worden daarom voor een lagere prijs verkocht. De kwaliteit is wel nog heel goed, want hij is dus net gemaakt. Door de lage prijs, ben je dus een stuk voordeliger uit. Bovendien ben je milieuvriendelijk bezig, omdat de telefoon door jouw nog een tweede leven krijgt. 

Het voordeel is dat je net zoveel garantie op een refurbished model hebt als op een gloednieuw toestel. Wat zijn dan nog de verschillen met een gloednieuwe telefoon uit de winkel? Een van de weinige verschillen is waarschijnlijk het voor het eerst openen van het telefoondoosje. Maar, is dat het echt waard om daar zoveel meer geld voor te betalen, terwijl je ook veel voordeliger uit kan zijn? 

Een ander voordeel is dat onder de refurbished modellen vaak hele nieuwe en moderne modellen tussen zitten. Zo heb je dus voor een voordelige prijs, een voor jou nieuwe telefoon. Bovendien is deze net nagekeken, dus grote kans dat deze de komende tijd niet gemaakt hoef te worden. Gaat ie wel stuk, dan heb je er altijd nog garantie op! Een en al voordelen dus.