» » Zo krijg je korting op grote merken!

Zo krijg je korting op grote merken!

Geplaatst in: Besparen | 0

Noem eens een product dat niet qua prijs is gestegen het afgelopen jaar. Er zijn maar weinig die je op kunt noemen, want vrijwel alles is omhoog gegaan in prijs. Of het nu gaat om wekelijkse boodschappen, kleding, apparatuur of andere producten. Alles is duurder geworden. We hebben korting dan ook des te harder nodig. Lees in dit artikel hoe je korting kunt krijgen op grote merken!

Korting via Mr. Kortingcode

Schrijf je in voor nieuwsbrieven

Als je graag gebruikmaakt van korting. Dan moet je je zeker inschrijven voor nieuwsbrieven. Je ontvangt dan regelmatig via jouw mail een kortingscode, waar je dan gebruik van kunt maken. Bovendien blijf je zo ook op de hoogte van de nieuwste producten. Een nieuwsbrief bevat namelijk veel meer nuttige informatie, dan dat je vooraf wellicht denkt.

Zoek een kortingscode

Kortingscodes zijn vaak heel persoonlijk. Daarom is het niet heel gemakkelijk om aan korting te komen voor grote merken. Als je bent ingeschreven voor nieuwsbrieven, dan heb je die code wellicht al gehad en gebruikt. Als je daarna nog wat wil bestellen, wil je uiteraard weer de kortingscode kunnen gebruiken.

Als je goed zoekt, dan krijg je de meeste kortingscodes wel te vinden. Denk bijvoorbeeld aan kortingscodes voor Philips. Die liggen niet voor het oprapen, maar toch kun je eraan komen. Zo kun je tot wel 30% korting krijgen op apparatuur. Dit klinkt als een hoop voordeel. Alleen een korting van € 50 kan soms net wat voordeliger zijn. Uiteraard ligt dit wel aan de prijs van het product. Als je de keuze hebt uit verschillende korting soorten, reken dan altijd uit welke de meest voordeligste is voor jou.

Spaar jouw aankopen op

Soms is het ook verstandiger om jouw aankopen gewoon op te sparen. Zo kun je alles in één keer bestellen. Soms levert dat juist korting op, zoals een stapelkorting. Anderzijds bespaar je op de bezorgkosten. Dat is natuurlijk ook mooi meegenomen. Als je steeds apart besteld en keer op keer bezorgkosten moet betalen, ben je aan het eind van de maand ook een hoop geld kwijt. Daarom is het in sommige gevallen verstandiger om aankopen te bundelen.

Koop voordeelverpakkingen

Naast het bundelen van je aankopen, kun je ook gewoon meer bestellen in één keer. Online kun je bijvoorbeeld interessante aanbiedingen vinden voor tandpasta. Het is daarom soms verstandiger om online te zoeken naar zulke producten, dan ervoor naar de winkel te gaan. 

Doordat je voordeelverpakkingen koopt, koop je een hoop meer in een koop. Op die manier lijkt het of je duurder uit bent, maar als je het om gaat rekenen bespaar je juist een hoop erop. Maak de planken thuis maar alvast leeg, want vanaf nu ga jij veel voordeelverpakkingen inslaan. Op deze manier kun je A-merken namelijk voor een klein bedrag scoren.

Volg de aanbiedingen

Naast nieuwsbrieven zijn er meerdere manieren om korting te krijgen. Aanbiedingen worden namelijk veel meer gecommuniceerd. Je vindt ze in folders, besparen op verzendkosten, maar ook gewoon in de winkel. Als iets in de aanbieding is, dan staat dit vaak op de kopse kant van de stelling. Zo valt het meteen op als je de winkel binnenloopt. 

Daarnaast kun je natuurlijk ook online aanbiedingen zoeken. Op Savepedia kun je bijvoorbeeld een hoop aanbiedingen vinden. Vaak zijn dit aanbiedingen van grote merken zoals Expedia, Boohoo en Amazon bijvoorbeeld. De kans is groot dat jij hier een aanbieding vindt, waar je nog niet van op de hoogte was. Het is dus zeker de moeite waard om even deze website te checken, voordat je een aankoop doet. 

 

Kun je het op Savepedia niet vinden? Dan heb je wellicht nog geluk bij Mr. kortingscode!