» » Hoe kun je het voordeligst sportwedstrijden volgen?

Hoe kun je het voordeligst sportwedstrijden volgen?

Geplaatst in: Besparen, Nieuws en Tips | 0

Een sportwedstrijd live bijwonen is de laatste jaren steeds moeilijker geworden. Supporters worden niet meer toegelaten op de tribunes en de toegangskaartjes worden duurder. Gratis een sportwedstrijd op TV kijken zit er ook niet meer in. Gelukkig zijn er nog mogelijkheden om Max Verstappen of je favoriete Eredivisie ploeg gratis te volgen.

Hoe volg je je lievelingssport online?

1. Gebruik een VPN

 

Tegenwoordig heb je geen TV meer nodig om een televisiekanaal te volgen. Je kan via de website live kijken naar wat je anders op TV zou zien. Nu heb je het geluk dat sommige wedstrijden in het buitenland wel nog gratis te volgen zijn op TV. Installeer een kosteloze VPN op je laptop en kies vervolgens je bestemming. Zo kan je de wedstrijd live volgen via de site! Deze methode is vooral aan te raden voor sporten die populairder zijn in het buitenland, zoals de NBA bijvoorbeeld.

 

2. Stream je wedstrijden online

 

Indien je de wedstrijd niet kunt streamen via de website van een provider heb je nog altijd de mogelijkheid om een streaming site te gebruiken. Hesgoal.com is hier de meest uitgebreide site voor. Je kan er voetbal van over heel Europa volgen, Formule1, hockey, tennis, basketbal, cricket en nog veel meer. Zorg ervoor dat je over een snelle laptop beschikt en verbonden bent met een snel internetnetwerk. Deze sites kunnen anders blijven hangen. Volg je via de mobiele telefoon? Installeer dan de Puffin Browser, deze is speciaal gemaakt om online sportwedstrijden te streamen. Je zal via deze browser ook minder last hebben van openspringende advertenties.

 

3. Bekijk de wedstrijd met je vrienden

 

Misschien heb je wel een vriend/vriendin of een leuke oom met een abonnement waar je terecht kunt. Dan is het probleem natuurlijk direct opgelost. Beschikken jullie toch niet over een goede kennis met een abonnement? Dan kan je ook beslissen om samen met een groep vrienden een dagpas te huren. Daarmee kan je 24 uur vanaf betaling naar alle sportwedstrijden op deze zender kijken. Ziggo Sport verkoopt dagpassen voor €7,95. Deel de kosten onder je vrienden en geniet van de beste match.

 

4. Volg de wedstrijd live in je lievelings café

 

Of je nu voetbal, boxen, formule 1 of MMA wilt volgen, de kans dat je deze wedstrijden op een groot scherm kan bekijken in je lokale kroeg is groot. Eigenaars van horecazaken weten dat sport uitzenden klanten lokt. De Irish Pub zal bij ieder gevecht van Conor McGregor gevuld zijn met fans die de beleving opperbest maken. Na de wedstrijd kan je nog blijven plakken, meestal wordt er dan een Happy hour gegeven. Het brengt dus ook nog gezelligheid met zich mee.