» » Vijf redenen waarom je vandaag nog moet beginnen met investeren in cryptocurrency!

Vijf redenen waarom je vandaag nog moet beginnen met investeren in cryptocurrency!

Geplaatst in: Geldzaken | 1

Cryptocurrency

De cryptocurrency hype is al enkele jaren gaande, toch blijkt cryptocurrency en dan met name de welbekende bitcoin nog steeds een verstandige investering. Ben je een beginnende belegger en weet je nog niet waar je aan toe bent? Lees dan onze vijf redenen waarom je vandaag nog zou moeten beginnen met het investeren in cryptocurrency. Geloof ons, je gaat er geen spijt van krijgen!

Reden 1: sparen levert niets op

De rentes zijn historisch laag op je spaarrekening. Dat betekent dat je met het sparen van je zuurverdiende salaris weinig opschiet. Je wilt natuurlijk wel wat rendement behalen met het geld dat je opzij zet. Daarom is het interessant om te kijken naar het beleggen in aandelen, obligaties en het investeren in cryptocurrency. Een van de belangrijkste redenen om te investeren in cryptocurrency is het hoge rendement wat je kunt behalen. Uiteraard kent het investeren in cryptocurrency een hoger risico dan je geld op de bank zetten, maar dat maakt de beloning ook hoger. Al jaren is cryptocurrency een zeer gewilde investering en de markt blijft maar groeien. Dat betekent ook dat de kans zeer klein is dat crypto van de markt zal verdwijnen. Het is inmiddels al bij meerdere grote bedrijven mogelijk om te betalen met Bitcoin. De verwachting is nu dus dat cryptocurrency in de toekomst nog zal blijven groeien. 

Heb je toch nog wat overtuiging nodig? Kijk dan eens op de cryptocurrency calculator om erachter te komen hoeveel geld je had kunnen verdienen aan cryptocurrency als je hier al eerder in geïnvesteerd had. Als je op 1 januari 2020 ingestapt was met tien dollar in Bitcoins dan kende je een winstpercentage van meer dan 560%! Moet je voorstellen dat je met 100 dollar was ingestapt of 1000 dollar of misschien wel 10.000 Amerikaanse dollars. Dat was mooi geweest he? Gelukkig is het ook vandaag zeker nog niet te laat om in te stappen

Reden 2: crypto is innovatief en de markt is flexibel

Wil je meegroeien met de tijd? Dan is cryptocurrency een verstandige investering. De markt is nog relatief nieuw, dat betekent dat er tegenvallers kunnen zijn, maar als jij je investering enige tijd kunt missen dan is de verwachting dat deze investering enkel nog zal groeien. Cryptocurrency als betaalmiddel is een van de grootste financiële innovaties van het moment en steeds meer bedrijven en diensten accepteren dit betaalmiddel. Ook het verkopen en verhandelen gaat steeds makkelijker.

Reden 3: handelen is eenvoudig

Cryptocurrency maakt gebruik van blockchain-technologie en door deze technologie zijn transacties makkelijk en snel vast te leggen. Hierdoor is handelen in cryptocurrency zeer eenvoudig. Bovendien is het mogelijk om met een laag bedrag te starten. Ook zijn er steeds meer praktische handelsplatformen waar je gebruik van kunt maken. Scheelt jou weer werk! 

Reden 4: de onafhankelijkheid van crypto

Dankzij de blockchain-technologie zijn je transacties veiliger dan bij de bank of andere instanties. Deze technologie maakt het namelijk zeer moeilijk om gedane transacties te wijzigen of zelfs te hacken. Daarnaast zijn de transacties volledig anoniem en niet gecontroleerd door de overheid. Je hebt je eigen account en portemonnee helemaal in eigen hand.

Reden 5: je eigen pensioenpotje

Op een hoog overheidspensioen hoef je tegenwoordig niet te rekenen en zoals eerder geschreven hoef je het ook niet van je spaarrekening te verwachten. Tijd dus om je eigen pensioen te regelen door middel van cryptocurrency. Investeer vandaag nog, laat de investering het werk doen en met een beetje geluk profiteer je daar later van.

Heb je de smaak te pakken gekregen en wil je nog meer inspiratie om slapend rijk te worden? Lees dan eens onze blog over geld verdienen zonder er echt voor te werken. Doe er je voordeel mee!

  1. […] Een andere optie om actief in te handelen is cryptocurrency. We hebben dit onderwerp reeds uitvoerig besproken, dus je kan hier even kijken naar onze vijf redenen waarom je vandaag nog moet beginnen met investeren in cryptocurrency.  […]