» » Voordelige kindercadeaus voor verschillende gelegenheden

Voordelige kindercadeaus voor verschillende gelegenheden

Geplaatst in: Nieuws en Tips | 0

Kerst staat alweer bijna voor de deur. Het moment om je kleine nichtjes en neefjes te verwennen met cadeaus. Maar, wat koop je voor ze? Dat is altijd lastig, niet alleen met kerst. Bij verjaardagen moet je er ook altijd over nadenken, want makkelijk is het niet. Waarmee verras je een peuter nou bijvoorbeeld? De keuze is in principe reuze en de prijzen helaas ook. Lees daarom eens verder, want wellicht dat je inspiratie kunt halen uit een van voordelige cadeaus hieronder.

Kinderen

Een leuke kinderrugzak

Elk kind heeft een rugzak nodig. Het maakt niet uit hoe klein of groot ze zijn. In het begin zullen ze naar de opvang gaan, waarbij ze ook al spullen mee moeten nemen. Daar komt de kinderrugzak dus al van pas. Maar, ook als de baby bij opa en oma gaat slapen. Je kunt wel een complete luiertas inpakken, maar voor die paar uur volstaat een rugzak wellicht ook. 

Shop nu een leuke kinderrugzak voor jouw kleine neefje of nichtje bijvoorbeeld. Het is een ideaal cadeau voor onder de kerstboom, maar net zo perfect voor een verjaardag of andere gelegenheid. Je kunt een rugzak laten personaliseren, zodat er nooit verwarring kan ontstaan op school. 

Gepersonaliseerd speelgoed van hout

Houten speelgoed komt weer helemaal terug in de tijd. En wat hebben ze leuke dingen voor kinderen tegenwoordig. Je kunt het zo gek niet bedenken en het wordt gemaakt. Veel van het speelgoed is te personaliseren, zodat ze ook nooit in de war komen met het speelgoed van broer of zus. Daar zijn de ouders dan weer blij mee. Het houten speelgoed is erg gevarieerd. Je kunt bijvoorbeeld een rammelaar geven als kraamcadeau of een xylofoon als verjaardagscadeau. Of wat dacht je van een mini keuken voor kerst? Er is zoveel leuks te bestellen voor de kleinsten onder ons.

Een stoere badjas

Kinderen zullen dit cadeau wellicht minder kunnen waarderen, dan de ouders. Toch is het wel een heel origineel en voordelig cadeau. Een badjas heeft namelijk iedereen nodig. En hoe gaaf is het om een badjas te hebben met jouw eigen naam erop. Een badjas geef je bijvoorbeeld als kraamcadeau, want deze zijn er ook al voor baby’s. Kerst is ook een hele goede gelegenheid of een verjaardag natuurlijk. Koud zullen ze het in ieder geval niet krijgen met hun nieuwe gepersonaliseerde badjas aan. Voordeel is ook dat ze er steeds weer uitgroeien. Zo kun je dus elk jaar opnieuw een badjas cadeau doen! 

Een leuke tegel

Dit cadeau is niet geschikt voor de allerkleinsten onder ons, want die kunnen nog niet lezen. Een tegel geef je eerder cadeau wanneer ze beginnen te leren op de basisschool. Op zo’n tegel kun je van alles en nog wat zetten. Je kunt er een leuke boodschap mee overbrengen, die daarna in het interieur verwerkt gaat worden. Geef bijvoorbeeld een tegel als diploma cadeau. Op die tegel kan bijvoorbeeld een mooie quote staan of een felicitatie. Een zwemdiploma halen is niet niks en daar mag best wel even bij stil worden gestaan. Daarnaast kun je zo’n tegel natuurlijk ook voor elke andere gelegenheid geven. Het is maar net welke boodschap je over wil brengen en die kun je erop laten bedrukken. 

Voor alle papa’s en mama’s onder ons. Je kunt op de tegels ook foto’s en fotocollages laten drukken. Dat is wellicht een leuk idee om de kinderkamers mee aan te kleden. Het maakt dan niet eens uit of ze kunnen lezen. Plaatjes kijken kunnen ze natuurlijk al vanaf een jonge leeftijd. Dat geeft ook meteen wat meer sfeer in de kamertjes.