» » 7 redenen waarom de iPhone 11 Pro de ultieme camera bezit

7 redenen waarom de iPhone 11 Pro de ultieme camera bezit

Geplaatst in: Technologie | 0

De iPhone 11 Pro is zonder enige twijfel een mooi staaltje techniek te noemen en is tevens het nieuwe paradepaardje uit de stal van Apple. Met name de camera van dit vooruitstrevende toestel ontvangt veel lof. We nemen daarom de beste opties die deze camera te bieden heeft even met je door. Ben jij ook van mening dat dit de beste camera op de markt is? Helaas zul je op dit moment nog wel diep in de buidel moeten tasten voor dit cameramonster… De prijzen beginnen namelijk vanaf € 1159. Vergeet je toestel dus ook zeker niet te verzekeren + een goede reisverzekering af te sluiten. Zo kun je met een gerust gevoel genieten van je nieuwe aanwinst.

1. Groothoeklens

Groothoeklens iPhone 11 Pro
De camera’s kenmerken zich door een ingebouwde groothoeklens met 120° gezichtsveld. Je hebt daarbij drie instelmogelijkheden: telephoto (portretmodus), wide (gebruikelijk breedte) en ultrawide (extra breed).

2. Slow motion

Slow motion iPhone 11 Pro
Maak vanaf nu super smooth slow motion video’s met 60 of 120 frames per seconde. Met 120p gaat dit echter wel iets ten koste van de kwaliteit. Zelfs de selfie-camera is van hoogstaande 4K kwaliteit en kan net zoals de andere camera’s eenvoudig in slow motion filmen (60p/120p).

3. Alle 4 de camera’s gebruiken

4 camera's iPhone 11 Pro
Wil je graag jezelf filmen (selfie-camera) terwijl je ook filmt wat jij zelf ziet op dat moment? Dat is nu mogelijk! Je kunt nu namelijk met 2 camera’s tegelijkertijd filmen. Ideaal voor als je bijvoorbeeld een vlog wilt maken. Via de officiële Filmic demo app kun je zelfs alle 4 de camerabeelden tegelijkertijd bekijken en vervolgens de twee beste camerabeelden uitkiezen om te filmen. De app DualCam kun je ook gebruiken en is vergeleken met de Filmic demo app wel volledig gratis te gebruiken.

4. Nachtmodus optie

Nachtmodus iPhone 11 Pro
Weinig licht wordt tegenwoordig met de iPhone 11 Pro automatisch gecorrigeerd, waardoor je vanaf nu ook ’s avonds of ’s nachts foto’s kunt maken of filmen. Er is daarnaast geen verdere handmatige bewerking nodig, omdat de camera de benodigde instellingen zelf herkend en ook direct toepast.

5. Deep-fusion modus

Deep-fusion modus iPhone 11 Pro
Met de deep-fusion modus creëer je voortaan buitengewoon scherpe details op al je foto’s. Het nadeel is wellicht dat je elk puistje of andere onzuiverheden scherper in beeld zult zien dan dat je wellicht zou willen.

6. High-key light mono modus

High-key light mono modus iPhone 11 Pro
Creëer nu automatisch een foto in portretstijl en zwart-wit modus. De achtergrond wordt met deze functie automatisch verwijderd en wit gemaakt. Hierdoor lijken je foto’s voortaan op professionele studiofoto’s.

7. Deep-fusion modus

Stabilisatie iPhone 11 Pro
Het aanschaffen van een Gimble stabilizer is niet meer nodig! De iPhone produceert vanaf nu namelijk zeer stabiele foto’s en video’s. Zo heb je nog minimaal te maken met beverig of schuddend beeld en krijgt je content automatisch een zeer professionele uitstraling.