» » Zakelijke hypotheek met lage maandlasten? Mogelijk biedt ‘m!

Zakelijke hypotheek met lage maandlasten? Mogelijk biedt ‘m!

Geplaatst in: Geldzaken | 0

Je wilt graag een bedrijfspand voor eigen gebruik of woning voor de verhuur. Maar kan het ook uit? Kun je een geschikte financiering vinden? En wat zijn dan de maandlasten? Om jouw bedrijfskosten laag te houden of – in geval van verhuur – een aantrekkelijk rendement te behalen, wil je je maandlasten zo laag mogelijk houden. Een zakelijke hypotheek met lage maandlasten vind je bij Mogelijk.

Zakelijke Hypotheek met Lage Maandlasten

Een zakelijke hypotheek met lage maandlasten

Wanneer je als ondernemer vastgoed wilt aankopen, heb je in de meeste gevallen financiering nodig; een zakelijke hypotheek. Heb je meerdere opties om uit te kiezen, dan zoek je natuurlijk naar de meest gunstige hypotheek; eentje met lage maandlasten. Bij Mogelijk Vastgoedfinanciering bieden ze zeer gunstige voorwaarden voor ondernemers. En dankzij de snelle realisatie kan de deal vaak al binnen een aantal werkdagen rond zijn. Dat geeft jou als ondernemer maximale flexibiliteit. 

 

Lage maandelijkse lasten dankzij scherpe rente

De maandlasten van een zakelijke hypotheek bestaan uit aflossing en rente. Daarom is het belangrijk om op die beide factoren te letten. Een lage rente kan interessant lijken, maar als je daarbij erg veel moet aflossen, dan zijn de lasten misschien wel te hoog voor je. Wel is het zo dat je via aflossing je schuld vermindert en zo feitelijk ‘spaart’, maar dat is misschien niet wat je op dat moment wilt. Sluit je een zakelijke hypotheek af via Mogelijk? Dan kun je een deel aflossingsvrij afsluiten, zodat je je maandlasten laag kunt houden. Vooral voor startende ondernemers biedt dat kansen. 

 

Mogelijk Vastgoedfinancieringen: jouw partner voor een verhuur- of zakelijke hypotheek

Een zakelijke hypotheek met lage maandlasten vind je bij Mogelijk Vastgoedfinancieringen. Voor bedrijfspanden biedt Mogelijk de Ondernemershypotheek. Deze kent een lage aflossing, maar biedt wel altijd de mogelijkheid boetevrij extra af te lossen als je dat toch wilt. Voor appartementen en woningen die bestemd zijn voor de verhuur, heeft Mogelijk de Verhuurhypotheek. Deze kent een lange looptijd en is tot 80% aflossingsvrij te financieren, hetgeen de maandlasten aanzienlijk drukt. 

 

Scherpe rente op jouw financiering

Met een stijgende rente is het vanzelfsprekend ook belangrijk op de hoogte van de rente te letten. Mogelijk heeft er belang bij om de vastgoedondernemers die een zakelijke hypotheek willen, een scherpe rente te bieden. Tegelijkertijd wil Mogelijk zijn netwerk van investeerders een aantrekkelijk rendement bieden. Door beide belangen goed in het oog te houden, blijven de rentetarieven scherp in de markt.